Oversigt


Hvis De ikke ved, hvorhen De bør gå, eller De savner nærmere beskrivelser af de forskellige områder på Lømmelgårds website, er nedenstående oversigt forhåbentlig nyttig.

Filmisk

I denne kategori findes Lømmelgårds udbud af levende billeder, nærmere bestemt:

Biografen - hvor De kan se et skønsomt udvalg af kortfilm, som proprietæren og diverse venner lavede for en del år siden.
Lømmelgård Kro - som har opstillet et webkamera, der sender fra krostuen døgnet rundt. Således kan De beskue de sære personager, der ofte frekventerer Lømmelgårds eneste udskænkningssted.

Skriftligt

Denne kategori indeholder lødigt læsestof af udsøgt kvalitet, mestendels forfattet af Lømmelgårds hårdtarbejdende proprietær.

Poesirobotten - efter ihærdig indsats er det lykkedes at træne en robot til at forfatte poesi, endog i fire forskellige indstillinger.
Lømmelgård Folkeblad - et vægtigt alternativ til den etablerede dagspresse. Også alternativ i den forstand at udgivelsesfrekvensen er særdeles uregelmæssig; avisen udkommer kun når der er sket noget, der er værd at skrive om.
Forbrugeroplysning - hvor De finder dybdeborende artikler til forbrugere, som ikke går vanvittigt meget op i materielle ting.
Teorier - dybe tanker om tilværelsens store spørgsmål. Opdateres foreløbig ikke, idet proprietæren synes at tilværelsen savner store mysterier, der er hans gigantiske intellekt værdig.
Sprogskole - lynkurser i de nyttigste udtryk på diverse fremmedsprog. Har man lyst til at bidrage med oversættelse på et sprog, der ikke findes på skolen, er man særdeles velkommen til at kontakte proprietæren.
Danill Kharms - en vidunderligt underlig og død russisk forfatter, der vistnok aldrig er udgivet på dansk.

Demokratisk

Her har man mulighed for at tilkendegive sin mening i diverse interaktive indslag. "Diverse" er nok for meget sagt. Der er kun én afdeling i denne sektion:

Stemmelokalet - hvor der nogenlunde ugentligt afholdes afstemninger om alt andet end konventionelle politiske spørgsmål.
Arkiv - som indeholder resultaterne af tidligere afstemninger, samt proprietærens kommentarer dertil.

Billedligt

Det kommer næppe som nogen rædselsfuld overraskelse for mange når jeg afslører, at denne kategori indeholder billeder. Ja, tro det eller ej - tænk at noget sådant er muligt: Billeder i en kategori kaldet "billeder". Hvor mageløst. Ja, jeg ved at denne sarkasme slet ikke er sjov. Men noget skal jeg vel for pokker skrive.

Postkort - til årets mange højtider, helligdage og glædesstunder. Dermed ikke sagt at der forefindes postkort, som vækker glæde. Blot at de kan anvendes til diverse lejligheder.
Kravlenisser - af den lettere sadistiske, men stadigt muntre og fornøjelige slags. Opdateres måske næste jul, afhængig af julestemning.
Malerier - nogle af proprietærens allerførste malerier. Opdateres ikke længere. Fordi jeg ikke gider.