Lømmelgård Folkeblad
Torsdag 21. decemberUafhængig af virkelighedenPris: 2 piratos

STEEN BOSTRUP I VIRKELIGHEDEN SUPERMAN

En hidtil særdeles velbevaret hemmelighed blev afsløret under Danmarks Radios årlige julefrokost sidste weekend, da Steen Bostrup i stærkt beruset tilstand afslørede at han i årevis har levet et dobbeltliv. Den spagfærdige nyhedsoplæser, som alle regnede for lidt af en kryster og tørvetriller, viste sig at være intet mindre end Manden af Stål, retfærdighedens heltemodige forkæmper, Superman.

Deltagere ved julefrokosten beretter, at optakten til afsløringen foregik ved at Steen Bostrup forgæves forsøgte at gøre haneben til Natasja Crone Bak. I frustration over hans fejlslagne forsøg på at indynde sig hos kollegaen, gav Steen Bostrup sig til at drikke tæt, og da han senere på aftenen havde indtaget 9-10 julebryg, begyndte han at belemre adskillige ved bordet med påstande om at han i virkeligheden var "skide stærk" og at han havde "banket masser af superskurke. Masser!".

"Vi ignorerede ham bare," fortæller Jarl Friis Mikkelsen, der sad ved samme bord som Steen Bostrup. "Han virkede bare fuld og dum og desperat efter kontakt, og vi gad ikke rigtig lege med."

Øjensynligt ansporede det Steen Bostrup yderligere. "Han sad en halv times tid og hævdede, at han havde både varmesyn og røntgensyn, og at Solvej Bjørnestad ikke havde trusser på," fortæller Jarl Friis Mikkelsen. "Men vi troede bare, at han havde luret på dametoilettet, og vi fortsatte med at ignorere ham."

Dernæst lagde Steen Bostrup armen om Isabella Miehe-Renard, bundede endnu en julebryg, og sagde: "Ved du hvad? Jeg er fandeme Superman. Det er sgu' rigtigt hvad jeg siger!"

Isabella Miehe-Renard svarede blot: "Ja, ja. Så siger vi det, Steen. Gå nu hjem," hvorefter Steen Bostrup udbrød: "Du tror ikke på mig, hva'?"

Da rev Steen Bostrup sin skjorte op, og afslørede sin Superman-dragt. "Vi troede dog stadig, at han tog pis på os," udtaler Jarl Friis Mikkelsen. "Han havde nok bare forberedt en åndssvag spøg ved at tage Superman-kostume på. Heller ikke da han stillede sig op på bordet og råbte, at han kunne flyve, troede vi han mente det alvorligt. Han var jo hamrende stiv. Men da han rent faktisk lettede fra bordet og begyndte at flyve rundt i festsalen, så var vi alle temmelig lamslåede."

Mens salen sad slagen af forundring svævede Steen Bostrup stærkt slingrende rundt oppe under loftet, mens han råbte: "Se mig, pissemyrer! Jeg er Superman! Jeg er Superman! Jeg er Superman!"

Sammenlignende fotos af Superman og Steen Bostrup - pludselig aner man ligheden

Genial forklædning: Briller og spytkrølle gjorde den dobbelte identitet fuldstændig uigennemskuelig.


Øjensynligt havde Steen Bostrup drukket en anelse for meget til at overkomme en flyvetur; dels ramlede han ind i loftet et par gange, og dels brækkede han sig mens han svævede over Generaldirektør Christian Nissen. Dernæst jamrede han at han havde det dårligt, og at han gerne ville ned, men at han ikke kunne finde gulvet.

"Vi fik ham talt ned på jorden igen, og fik hældt en kop kaffe i ham," beretter Isabella Miehe-Renard. "Vi fortalte ham, at vi var oprigtigt imponerede af at han er Superman, og at vi var meget kede af at vi havde drillet ham i så mange år. Og at han i øvrigt måtte se at komme hjem og sove branderten ud."

Så fløj Steen Bostrup hjemad, mens han råbte: "Jaaah! Respekt!" samt moonede til sine kolleger med kommentaren: "Kys mine balder af stål, pissemyrer!"


Allerede tidligt næste morgen blev Steen Bostrup kimet ned af journalister, der ønskede en kommentar til afsløringen. Steen Bostrup havde i første omgang ingen erindring om aftenen forinden, og han var særdeles stærkt medtaget af tømmermænd. Da han fik fortalt, at han både havde vist sin Superman-dragt frem og endog havde fløjet rundt i festlokalet, var hans eneste kommentar: "Neeeej. Det er kraftedeme' løgn. Nej, nej, nej, nej... Hvad fanden tænkte jeg på? Nej, nej, nej, nej, nej..."

Også Steen Bostrups kollegaer på TV-Avisen er endnu ikke helt kommet sig over den overraskende afsløring. "Det havde vi virkelig ikke ventet," udtaler Morten Løkkegård. "Og på sin vis er det lidt pinligt for os, der både har kulegravet Tamilsagen og Tvind-imperiet, at vi ikke havde nogen mistanke om at Steen levede et dobbeltliv. Men han havde jo fundet på en god forklædning."

Mogens Rubinstein udtaler: "Nogle af os lagde godt mærke til at Steen ofte var længe på toilettet, eller at han pludselig løb ind i kosteskabet og tilbragte en rum tid derinde. Men ingen af os anede, at han i virkeligheden klædte sig om til superskurkenes skræk, og var ude at bekæmpe forbrydelsens fæle fjæs, hvorend det stak sit nedrige ansigt frem. De fleste troede, at han bare onanerede ret meget. Der er mange af os, der onanerer inde i kosteskabet, når vi trænger til at stresse af. Det er meget normalt."

Efter adskillige stærkt forundrede blikke fra hans kolleger, sagde Mogens Rubinstein: "Nå, det er vist ikke meget normalt… Ej, hold op med at spille hellige! I er sgu' derude mindst lige så meget som jeg." Henvendt til Ole Thisted, tilføjede Mogens Rubinstein: "Ole, du var derude så sent som i morges."

"Jeg aner ikke, hvad du snakker om, Mogens," svarede Ole Thisted.


Generaldirektør Christian Nissen udtaler, at han dels glæder sig over at have Superman ansat på TV-Avisen, men dels er stærkt bekymret over det griseri, der foregår i TV-Avisens kosteskab.

SONJA MIKKELSENS HALSHUGNING UDSAT

Sundhedsminister Sonja Mikkelsen har i sidste øjeblik formået at bevare sit politiske liv en tid endnu. I forbindelse med regeringsrokaden havde Statsminister Poul Nyrup Rasmussen egentlig besluttet at lade Sonja Mikkelsen halshugge, men henrettelsen er foreløbig blevet udsat, idet Sonja Mikkelsen er i færd med at fortælle eventyr til statsministeren.

"Det var med tungt og sorrigfuldt hjerte at jeg måtte forkynde for min ørkenblomst, Sonja, at hendes hoved skulle falde for bødlens sabel ved morgengry," udtaler De Troendes Behersker, Statsminister Poul Nyrup Rasmussen. "Og da hun bønfaldt mig om et sidste ønske - at fortælle et eventyr - kunne jeg ej nægte min trofaste og fagre tjenerinde denne sidste gunst. Så fortalte hun en historie med en djinn og en kræmmer, hvis søn blev forvandlet til en kalv. En forunderlig fortælling om magi og mørke gerninger, og jeg betagedes af hendes store fortællekunst og yndefulde skønhed. Historien var ej færdig da hanen gol, og det var tid for hende at møde bødlen. Da sagde jeg: 'Velan, ej skal du miste din ministerpost og dit bedårende hoved denne morgen. Jeg vil høre fortsættelsen på dit eventyr næste nat, men vid at ved næste morgenrøde, da skal du visselig miste din taburet og dit liv.'"

Venstres sultan, Anders Fog Rasmussen, anklager statsministeren for slaphed i forbindelse med fyringen af sundhedsministeren: "Ved Profetens Skæg! Hvorledes kan riget være tjent med en hersker, der hører eventyr natten lang? Hvis jeg bliver statsminister i stedet for statsministeren, lover jeg, at jeg ingenlunde lader mig tryllebinde af fjollede møers tåbelige fabler! Uduelige tjenestefolk og haremskvinder skal halshugges straks, således siger loven."