Lømmelgård Folkeblad
Mandag 5. juniUafhængig af virkelighedenPris: 1 skålpund kød

CYBORG-THORKILD SKAL STOPPE ILLEGAL INDVANDRING

Forhenværende indenrigsminister Thorkild Simonsen er igen vendt tilbage til aktiv politik. I lyset af Socialdemokratiets fortsatte vanskeligheder med at få fremgang i meningsmålingerne, har Poul Nyrup Rasmussen udnævnt Thorkild Simonsen til "Special-cyborg-minister mod indvandring." Samtidig har Thorkild Simonsen fået indopereret adskillige kybernetiske implantater, som skal sætte ham i stand til effektivt at opspore og fange grænseoverløbere og andre illegale indvandrere.

Ifølge statsministeren var det Thorkild Simonsen, der selv foreslog at lade sig ombygge til en cyborg. "Thorkild og jeg har i de sidste uger arbejdet med en række udkast til en mere slagkraftig flygtningepolitik. I den forbindelse lånte Thorkild nogle japanske tegneserier på biblioteket, idet Japan vistnok har en meget effektiv flygtningepolitik, som han ville sætte sig ind i. Og derved fandt han på at blive en cyborg."

Cyborg-Thorkild blev præsenteret for pressen på Amalienborg Slotsplads, umiddelbart efter ministerudnævnelsen hos Dronningen. "Gnnraaaar!! Udslet! Udslet!" udbrød Thorkild Simonsen ved mødet med pressen og udsendte mekaniske lyde. Statsministeren forklarede, at Thorkild Simonsen endnu ikke helt havde vænnet sig til de mange indoperede robot-dele, men at han var i stand til at svare på spørgsmål.

Statsministeren og den nyudnævnte og nyombyggede indenrigsminister

Statsministeren ved præsentationen af Cyborg-Thorkild foran Amalienborg.


En journalist fra Information ville gerne vide, om Thorkild Simonsen mente, at en cyborg var den bedste løsning til at afhjælpe de grundlæggende globale økonomiske uligheder, der skaber flygtningestrømmene til den vestlige verden. Dertil svarede ministeren "Grroooaaar!!" og blæste hovedet af Informations medarbejder med sit laser-gevær.

"Thorkild bryder sig ikke ret meget om kritiske spørgsmål for tiden," forklarede statsministeren. "Og når han bliver hidsig, må man lige vænne sig til, at han skyder med panserbrydende laserstråler."

En anden tilstedeværende journalist spurgte på vegne af Ekstra Bladet om Cyborg-Thorkild også ville gøre noget mod bistandsnassende indvandrere. "Grraaarg!" udbrød ministeren og afskød en salve plasmagranater, hvilket reducerede journalisten og adskillige af de omkringstående til en kaskade af løsrevne legemsdele og itusprængte indvolde, som sprøjtede ud over gårdspladsen.

"Jeg skal gerne indrømme, at vi har en smule foreløbige problemer med Thorkilds software," erkendte Statsministeren, mens han tørrede lidt hjernemasse af jakkesættet. "Men Thorkild vil vist gerne forsøge at besvare flere spørgsmål."

Der var dog ikke flere spørgsmål.

På Christiansborg er udnævnelsen af Cyborg-Thorkild blevet modtaget med skepsis. Anders Fog Rasmussen udtaler, at "Cyborg-Thorkild tegner til at blive en ny Amanda-fiasko". Det Konservative Folkeparti har meddelt, at Helge Adam Møller til enhver tid kan banke enhver socialdemokratisk cyborg.

Enhedslisten er dybt oprørt over udnævnelsen af en cyborg-minister mod indvandring, og mener at Cyborg-Thokild bør udslettes hurtigst muligt. Folketingsgruppen har besluttet at udsætte Jette Gottlieb for gammastråling, for at omskabe hende til en 2,5 meter høj, grøn, muskuløs amazone, der kan besejre Cyborg-Thorkild. Projektet er dog stødt på vanskeligheder, idet Enhedslistens forskere endnu ikke har formået at frembringe økologiske gammastråler.

SF har indtil videre stillet krav om, at der skal installeres Linux i Thorkild Simonsen.

NATIONALBANKEN DEVALUERER MED 839%

Portrætfoto af dumme, dumme Yussuf

Dumme, dumme Yussuf

Tidligt i morges blev den danske krone kortvarigt værdiløs, da Nationalbanken uden varsel devaluerede med 839%. Fejlen blev dog opdaget og rettet, da Nationalbankens økonomer mødte på arbejde.

Årsagen synes at være, at en rengøringsmedarbejder kom til at trykke på Nationalbankens devaluerings-knap adskillige gange, da han havde låst sig inde, og forsøgte at kalde en sikkerhedsvagt over samtaleanlægget.

"Vi har nu forklaret rengøringspersonalet hvilke knapper der er til samtaleanlægget, og hvilke der er til økonomistyringen, og at de i det hele taget ikke må pille ved vores maskine," udtaler Nationalbankdirektør Bodil Nyboe Andersen.

"Dumme, dumme Yussuf majet ked af det. Yussuf ikke ville lave stor økonomisk problem," forklarer rengøringsmedarbejderen. "Yussuf godt vide: Ikke pille ved maskine. Men Yussuf blive majet bange da dør smække. Yussuf ikke lide være låst inde, efter Yussuf sidde i fængsel i Marokko."