Lømmelgård Folkeblad
Mandag 5. juniUafhængig af virkelighedenPris: 2 øl

HOLGER K. NIELSEN GÅR OVER TIL DEN MØRKE SIDE AF KRAFTEN

Seneste pressefoto af Holger K. Nielsen

Holger K. Nielsen i al hans frygtindgydende magt og vælde

En overraskende, radikal drejning i SF's politiske kurs blev i går præsenteret for medierne. På et pressemøde afholdt på partiformandens nyindkøbte stjernekrydser, bekendtgjorde en kutteklædt Holger K. Nielsen at han havde vendt sig mod Den Mørke Side af Kraften.

Med en skummel stemme, som kom dybt inde fra hans sorte hætte, udtalte formanden for Socialistisk Folkeparti: "Den Mørke Side af Kraften er den stærkeste forbundsfælle noget parti kan have. Med Den Mørke Side som allieret vil vort parti være sikret sejr og storhed. Snart vil Folketinget skælve under vort åg. Muhahahaha!"

Indre splid

Øjensynligt var det ikke en enig folketingsgruppe, der mødte pressen. Miljøordfører Anni Svanholt udtalte, at den Mørke Side af Kraften næppe er en god udvikling for partiets markante miljøpolitik. "Jeg mener, vi fortsat bør fremme en bæredygtig vækst, og jeg tror ikke, at Den Mørke Side af Kraften er et godt udgangspunkt for en stærkere satsning på økologi og vedvarende energi."

Miljøordføreren erklærede, at Den Mørke Side af Kraften bunder i grådighed og hovmod, hvorefter hun pludselig fik et svært kvælningsanfald.

"Du har svigtet mig for sidste gang," erklærede Holger K. Nielsen med truende stemme, mens miljøordføreren gispede panisk efter vejret, og kort efter faldt livløs forover. Øjeblikkeligt derefter vendte partiformanden sig mod miljøordførerens suppleant, Knud Erik Hansen, og sagde: "Affat et miljøprogram der tillader ubegrænsede CO2-udslip. De har min fulde tillid, miljøordfører Hansen." Den chokerede nyudnævnte miljøordfører kunne blot fremstamme "Javel, Lord Nielsen."

Dernæst spurgte en journalist fra Aktuelt om hvad Den Mørke Side af Kraften vil betyde for SF's arbejdsmarkedspolitik, hvorefter Holger K. Nielsen truende vendte sit blik mod arbejdsmarkedsordfører Ole Sohn, som rådvild udtalte: "Jeg... jeg... jeg har fuld tiltro til Lord Nielsen. Jeg skal gøre mit bedste for at føre hans politik ud i livet," hvortil partiformanden bemærkede: "Udmærket. Deres lydighed vil blive belønnet."

Efterfølgende forsøgte de fremmødte pressefolk at stille adskillige spørgsmål, men Holger K. Nielsen skuede blot ud over salen, og sagde: "I har ikke flere spørgsmål." Alle gentog i kor: "Vi har ikke flere spørgsmål!" Partiformanden erklærede dernæst: "Pressemødet er forbi. Tak for i dag," hvilket igen blev gentaget af samtlige journalister, som umiddelbart derefter forlod salen.

Mulig SF-regering

Valgforsker Lars Bille fra Københavns Universitet spår en mulig fremgang for Socialistisk Folkeparti. "Normalt er magi en uberegnelig faktor i meningsmålingerne, men jeg er dog ikke i tvivl når det gælder Den Mørke Side af Kraften. En fremgang for SF på mindst tre-fire procentpoint vil ikke overraske mig."

Arkivfoto af den kloge, grønhudede Lars Bille

Valgforsker Lars Bille

Selvom Den Mørke Side af Kraften næppe kan garantere partiet en jordskredssejr, vil det ikke komme bag på Lars Bille hvis SF danner regering efter næste valg. "Den Mørke Side af Kraften er absolut en fordel under dronningerunden. Hvadenten Holger K. Nielsen benytter sig af Kraft-kværkning eller mentale Kraft-tricks, vil han uden større vanskeligheder kunne tvinge et flertal af partilederne til at pege på ham som statsminister, når de er hos dronningen."

Lars Bille ser ikke optimistisk på mulighederne for at Holger K. Nielsens mørke indflydelse kan standses. "Selvom vi på Institut for Statskundskab ikke har lavet mange undersøgelser af hvor kyndige de forskellige partiledere er i Kraften, vil jeg umiddelbart formode at Kraften er svag hos dem. De vil være lette ofre for Holger K. Nielsens mørke magt, og det vil næppe være helt forkert at sige, at landet rent faktisk er prisgivet." Og Lars Bille tilføjer: "Nej, der er ikke meget håb - en særdeles spændende politisk udvikling."

THOMAS EJE LØS I HERNING

Under en optræden i Herning Kongrescenter i går aftes undslap Thomas Eje fra sine dressører, og er i øjeblikket løs i Herning eller omegn. Flugten skete da Thomas Eje som led sin optræden skulle udføre en serie parodier, hvilket udviklede sig til et ukontrollabelt anfald af parodieren.

Thomas Ejes dressører formåede ikke at standse anfaldet: "Vi plejer at kunne få ham på plads med et advarende piskesmæld," udtaler Thomas Ejes chef-dressør, Laszlo Kubicek, "men denne gang lod han sig ikke pacificere, og blev ved med at parodiere, trods mine kommandoer om at holde inde."

Thomas Eje gav sig til at løbe rundt på scenen og tage tøjet af, mens han kastede sig ud i adskillige parodier af bl.a. Henrik Voldborg, Ole Michelsen, Lotte Heise, og Peter Belli. Da Laszlo Kubicek og hans assistenter nærmede sig for at indfange den ubeherskede Thomas Eje med et net, sprang den kendte komiker ned fra scenen, flygtede splitternøgen over tilskuerrækkerne og ud af salen, mens han parodierede Hans Bischoff i dialog med Prins Henrik.

"Det kom noget bag på os," beretter Laszlo Kubicek. "Vi har trænet den del af forestillingen mange gange, og selvom den kan gøre Thomas lidt vild og overstadig, så plejer han altid at have respekt for pisken. Men ikke denne gang."

Siden flugten er Thomas Eje blevet set flere gange strejfende omkring i Herning midtby, vild og nøgen, og stadig i færd med at parodiere. "Han kan sagtens blive ved i dagevis," oplyser Laszlo Kubicek, "men vi skal nok få ham indfanget igen inden længe."

Laszlo Kubicek understreger, at Thomas Eje ikke er farlig for almindelige mennesker. "Dog bør kendte personer være påpasselige, hvis de møder ham, da det kan ophidse ham til kraftigere parodieren. Men blot man holder sig på afstand, er der sjældent fare på færde."

Såfremt man skulle have set Thomas Eje, bedes man kontakte det stedlige beredskabskorps, som samarbejder med Laszlo Kubicek og hans assistenter om at fange og tæmme Thomas Eje igen.